Anna-Sara fick sitt pris på Elmia

Årets jaktmässa i Jönköping, Elmia Game Fair, pågår för fullt. Under fredagen korades Årets ungdomsjägare, Anna-Sara Persson.

Bakom priset, Årets ungdomsjägare, står Jaktjournalen, Eka-knivar och yrkesjägare Thomas Ekberg. Anna-Sara tilldelas priset bland annat för sitt stora natur-, och jaktintresse. Holger Nilsson, chefredaktör för Jaktjournalen meddelade under lördagen att man från tidningens sida var mycket nöjd med mässan.
-Det har varit ett stort intresse för tidningen och vi har fått in många intressanta reportageförslag från de som besökt oss i montern.

För dig som ännu inte besökt mässan finns fortfarande chansen. Mässan pågår även under söndagen. Du kan också läsa mer om Anna-Sara och Elmia Game Fair i kommande nummer av Jaktjournalen

AKTUELLT

Webbradio: ”Vi har ingen regional vargförvaltning”

Gävleborg (JJ) – Problemet är att vi inte har någon regional förvaltning av vargstammen. Det är några få län som ska bära hela det nationella målet. Det säger Jägareförbundets Per Mellström när han kommenterar jägaren Jonas Heimers beslut, att sluta rapportera rovdjur till länsstyrelsen.

Annonser