Ändrad tid för Jaktlust

Kungsbacka (JJ) Kvällens avsnitt av programmet Jaktlust med Mikael Ria Jägare och Thomas Ekberg tidigareläggs. Vill man se skånsk drevhjakt får man bänka sig framför tvn en timma tidigare än vanligtvis.

Ikväll handlar Jaktlust som sänds i TV12 om drevjakt från Skåne och man besöker också en helt ny skyttebiograf utanför Göteborg, Stjärnåsen skyttecenter. Vi får också följa med hundföraren Jonas Sandberg med norrbottenspetsens Bobby under drevjakten.

Programmet är i kväll flyttat från ordinarie 19.30 till 18.30. Även säsongens sista program som sänds den 29/12 och handlar om älgjakte med löshund har flyttad sändningstid till 18.00.

Thomas Ekberg och Mikael Jägare som står är männen  bakom serien Jaktlust är i slutförhandlingarna avseende ytterligare en säsong av Jaktlust, vilket i så fall blir den 6:e i ordningen.

AKTUELLT

Björn skjuten i Los

Hälsingland (JJ) En av de närgångna björnarna sköts på måndagskvällen inne i byn Los i Ljusdals kommun.

Björnjaktsbeslutet möts av besvikelse och glädje

Västerbotten (JJ) Björnjägaren Jonas Nordström skrek ut sin glädje när han fick beskedet att björnjakten startar som vanligt 21 augusti. – Jag vrålade så att jobbarkompisarna säkert ramlade ut sina stolar, säger Jonas Nordström.

Film: Så lär du din hund att apportera villkorslöst

Kungsbacka (JJ) På fågeljakten är en bra apportör ovärderlig. Att lära sin fågelhund apportera ordentligt är därför viktigt. JJ:s medarbetare Jonas Seger har 30 års erfarenhet av fågelhundar och vet vad som krävs för att få hunden att apportera även när det är svåra förhållanden.

Debatt: SJF och LRF trycker på om vildsvinen

Kungsbacka (JJ) Svenska Jägareförbundet och Lantbrukarnas Riksförbund gör gemensam sak om vildsvinen. Förbundsordförandena Torbjörn Larsson och Palle Borgström trycker på regeringen och efterlyser i den här debattartikeln lättnader i regelverket som exempelvis hindrar jägare från att sälja vildsvinskött.

Annonser