Ändrad tid för Jaktlust

Kungsbacka (JJ) Kvällens avsnitt av programmet Jaktlust med Mikael Ria Jägare och Thomas Ekberg tidigareläggs. Vill man se skånsk drevhjakt får man bänka sig framför tvn en timma tidigare än vanligtvis.

Ikväll handlar Jaktlust som sänds i TV12 om drevjakt från Skåne och man besöker också en helt ny skyttebiograf utanför Göteborg, Stjärnåsen skyttecenter. Vi får också följa med hundföraren Jonas Sandberg med norrbottenspetsens Bobby under drevjakten.

Programmet är i kväll flyttat från ordinarie 19.30 till 18.30. Även säsongens sista program som sänds den 29/12 och handlar om älgjakte med löshund har flyttad sändningstid till 18.00.

Thomas Ekberg och Mikael Jägare som står är männen  bakom serien Jaktlust är i slutförhandlingarna avseende ytterligare en säsong av Jaktlust, vilket i så fall blir den 6:e i ordningen.

AKTUELLT

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Film: Leif sågade loss älgen

Stockholm (JJ) Leif Gisslén räddade sannolikt livet på en älg i Stockholms skärgård i onsdags morse. Älgen hade fastnat i en gunga och Leif hjälpte den loss.

Film: Jaktjournalen testar smart vakuumpackare

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalens utrustningsredaktör Tommy Östlund har testat vakuumpackaren Foodsaver Flow och tycker det är en bra maskin för familjehushållet och för jägaren som styckar ett mindre djur åt gången.

Annonser