Älgjaktsvinnarna till Ströms Vattudal klara!!!

Kungsbacka (JJ) Nu är vinnarna till Jaktjournalens populära älgjakt i Ströms Vattudal, Jämtland, klara. Fem av tidningens prenumeranter kan nu packa ryggsäcken för några dagars spännande älgjakt.

Emil Grip, Hällefors, var den förste vinnaren som drogs i utlottningen.

Intresset för Jaktjournalens älgjakt med prenumeranter ökar för varje år. Efter fjolårets fantastiska jakt när älgtjurar med både en guld- och silvermedalj fälldes är det inte konstigt att intresset är rekordstort.

– I år har vi fått in 2 800 anmälningar till jakten och nu hoppas vi att årets vinnare ska få en riktigt minnesvärd jakt. Ströms Vattudal är otroligt vackert och här finns verkligen chansen till att få fälla sin drömälg, eller varför inte plötsligt möta en björn, berättar Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Jakten kommer att genomföras i slutet av oktober och man kan som vanligt följa jakten på Instagram, Facebook och vår hemsida. Naturligtvis kommer vi också att göra ett stort reportage till tidningen med allt som händer.

Vinnarna till 2014 års jakt är:
Emil Grip, Hällefors.
Peter Gerhardsson, Sävsjö.
Henrik Claesson, Tenhult.
Jörgen Wallgren, Askersund.
Tomas Berlin, Heby.

Rangordnade reserver är: 1. Oscar Linde, Västervik, 2. Kent Barsk, Kiruna.

Vinsten är personlig och kan ej överlåtas, vinnarna och reserver underrättas med brev.

Fotnot: I Jaktjournalen nr 4/2014 kan du läsa allt om 2013 års älgjakt.

Ströms Vattudal är kända för sina fina och stora älgar. Vid fjolårets JJ-jakt med prenumeranter fällde Mikael Romlin, Norrköping en stor älgtjur med guldtrofé. Foto: Roger C Åström.

AKTUELLT

Tracker har fått svenska ägare

Åmotsfors (JJ) Finska hundpejlföretaget Tracker har fått svenska ägare och satsar nu hårt på att utveckla produkter och kundservice. Investmentbolaget Nalka har bildat koncernen Open Air Group som satsar på företag inom jaktsegmentet.

Björn skjuten i Los

Hälsingland (JJ) En av de närgångna björnarna sköts på måndagskvällen inne i byn Los i Ljusdals kommun.

Björnjaktsbeslutet möts av besvikelse och glädje

Västerbotten (JJ) Björnjägaren Jonas Nordström skrek ut sin glädje när han fick beskedet att björnjakten startar som vanligt 21 augusti. – Jag vrålade så att jobbarkompisarna säkert ramlade ut sina stolar, säger Jonas Nordström.

Annonser