Älgjakt i centrala Älmhult

Älmhult (JJ) När aggressiva älgar upptäcktes skickade polisen jägare till centrala Älmhult.

Hur många älgar det rörde sig om var oklart men polisen tog emot flera samtal om älgarna, som sägs ha uppträtt mer eller mindre aggressivt.

Det finns inga uppgifter om att någon människa, eller älg, har kommit till fysisk skada under tiden som älgarna rörde sig i staden. Men eftersom det kom flera larm valde polisen att kalla in jägare. Däremot verkar jakten som påbörjades inte ha gått särskilt bra, inga älgar hittades.

0 kommentarer

AKTUELLT

Aggressivt djur attackerade Marita

Bollnäs (JJ) Marita Berggren råkade ut för ett sällsynt aggressivt djur som gick till full attack natten mot fredagen. - Den högg sig fast i benet och tog om och tog om bettet, berättar Marita Berggren.

Vargdrabbad matte berättar om attacken

Vallentuna (JJ) Ann-Margret Neikter berättar nu i media hur det gick till när hennes cavalier king charles spaniel blev tagen av varg. – I ögonblicket jag vände mig om och tittade ner, bet den Lacey i nacken, berättar hon för Mitt i hela Stockholm.

Johans nya Blaser funkar inte

Västerås (JJ) Johan Rydberg har kostat på drygt 35 000 kronor för att få ett pålitigt vapen för björnjakt och eftersök. Men den nya studsaren, Blaser R8, funkar inte - den kastar inte ut tomhylsorna.

Annonser