Älgjägare mördad?

Polisen misstänker att en 70-årig älgjägare utanför Knäred i södra Halland mördats.

70-åringen hittades död nedanför sitt skjuttorn i skogarna utanför Knäred. Först trodde man att mannen fallit ur tornet och slagit ihjäl sig, men polisen har funnit omständigheter som gör att man i nuläget misstänker mord.Polisen vill inte avslöja vad man hittat bara att den döde mannen haft flera skador i huvudet.Ett stort område runt skjuttornet har spärrats av, bland annat vill man undersöka om någon bil befunnit sig på den skogsbilväg som går ett par hundra meter från skjuttornet.Polisen har också hört närstående jaktkamrater för att få veta mer om hans privatliv.

AKTUELLT

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Bjud på Mannerströms kryddiga vildsvinsskinka

Kungsbacka (JJ) Mästerkocken Leif Mannerström bjuder nu i juletider Jaktjournalens läsare på ett härligt vildsvinsskinkerecept. Det är vilt, kryddigt och doftar jul. Överraska släkten och sätt lite guldkant på årets julbord.

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Annonser