Älgbörsen stänger!

Nu stänger Älgbörsen, Sveaskogs älgförmedling på nätet. Orsaken är bristen på älg.

Älgbörsen är en plats på nätet där älgjägare som inte har tilldelad älg kan hitta övertaliga älgar i Sveaskogs jaktlag. Nu läggs Älgbörsen ned efter två år. Orsaken är bristen på älg.– Efterfrågan visade sig vara långt större än utbudet och därför måste vi tyvärr stänga tills vidare. I stället har vi öppnat sajten inatur.se där vi bland annat erbjuder kortjakter med dagskort, säger Jimmy Pettersson, chef för Sveaskogs viltförvaltning.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser