Jaktnyheter


Björnjaktsprofilerna 2017 – Först ut Roger Bäck

Kungsbacka (JJ) Nu på måndag, den 21 augusti, startar årets licensjakt på björn. Inom de sex nordligaste länen är 216 björnar tilldelade. Intresset är också på topp bland jägarna och allt fler duktiga hundekipage har specialiserat sig.

Forskare ska DNA-analysera vita älgar

Värmland (JJ) Filmen på den vita älgen i Värmland har blivit en internetsuccé, men även forskare har fattat tycke för älgen. Nu ska en grupp från Sveriges Lantbruksuniversitet undersöka vad det är som gör att vissa älgar blir vita.

Hetsig debatt om avlivad attackbjörn

Italien (JJ) Det har uppstått hetsig debatt om avlivningen av en björnhona i Italien. Hon dödade en hundägare och nu protesterar värnarorganisationer mot att björnhonan sköts i lördags.

Fauve vann Basset-SM spår

Lunnahöja (JJ) I helgen avgjordes Basset-SM spår i Lunnahöja, Hässleholms kommun. Arrangör var Sydsvenska Bassetklubben. Segrande ur striden gick Bernt Söderman, Ås med sin Fauve de Bretagne Nimrods Valborg.

Winchester SX4

Funktion, handhavande och ergonomi har förbättrats och gör nya Winchester SX4 till en maskin på lerduvebanor och under jakt. Vapnet är efterföljaren till den framgångsrika halvautomaten Super X3 Black Shadow.

Ovisshetens tid är förbi!

De flesta jakthundar förses i dag med gps-pejlar. Många passkyttar står också med handenheter för att hänga med. Detta är inte bra för den spekulativa delen av jakten
Då var vi i gång. Inte alls den bock som var tänkt men så är det. Skadade djur går först. Hur går det för er? Tagga era bilder #jjbocken Lycka till! #bockjakt #jaktjournalen #jaktpremiär #okändbockNytt nummer av JJ och bara dagar kvar till bockjaktspremiären 👌🏻✌🏻💥#jaktjournalen #bliprenumerant #jaktglädje #jaktreportageHar du vunnit älgjakt i Ströms Vattudal? Kolla på vår hemsida nu: www.jaktjournalen.se #jaktjournalen #älg #älgjakt #strömsvattudal #jämtlandSista dagen att anmäla sitt intresse för Jaktjournalens vinnarjakt i Ströms Vattudal. Niklas Peil är en av många glada jägare som deltagit under åren. Läs mer o anmäl på vår hemsida www.jaktjournalen.se senast kl 24.00 idag.  #jaktjournalen #vinnälgjakt #älgjakt #strömsvattudal #jämtlandStolpe ut i natt men @karelare66 och karelartiken Nova skakar av sig nederlaget. På't igen bara! #jaktjournalen #grävlingjakt #karelskbjörnhund #jaktpremiärI natt är det premiär för grävlingsjakten och samtidigt startar Jaktjournalens Rovdjurskampanj för 15:e året. Vi är naturligt vis ute och gör reportage. I år med en riktigt hängiven grävlingsjägare. Reportage i tidningen kommer. Ska Du ut i natt?JJ:s @robincarlander gjorde en lyckad insats i liggsäden i morse. Förhoppningsvis söker sig gässen någon annanstans ett tag. #jaktjournalen #skyddsjakt #gåsjakt #grågås #kanadagåsBaksidan med vildsvinsmöten. Tysken fick en bete i bröstet och kvällen spenderas på veterinärklinik. #jakthund #vildsvinsskador #veterinärvårdOla Levin från Landvetter brinner för att skapa inrednings- och herraccessoarer av vad naturen och jakten har att erbjuda. 
Tidigare i år startade han företaget @oladesign.se och får idag beställningar från hela världen. 
JJ:s @joakimmartinson var med en dag i studion och reportage kommer framöver.Har man semester och lite gamla stockar liggandes kan man alltid bygga ett kulfång. Hoppas barnbarn kommer jaga. Kulfånget lär inte falla ihop i första taget. 😂 #skytteträning #inskjutning #laddstege #kulfång #timring #semesterprojekt
Jägarnas KÖP & SÄLJ
Nytt på Robsoft
Bockjakten 2017
Sökes: GRS Tikka m55
Fjälljaktbeslutet i nsd.se
Kina gps tracker
Vådaskott med Tikka M658
Pannlampa under 2000:-! Lumonite compass r?
PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Annonser