Jaktnyheter


Aggressivt djur attackerade Marita

Bollnäs (JJ) Marita Berggren råkade ut för ett sällsynt aggressivt djur som gick till full attack natten mot fredagen. - Den högg sig fast i benet och tog om och tog om bettet, berättar Marita Berggren.

Vargdrabbad matte berättar om attacken

Vallentuna (JJ) Ann-Margret Neikter berättar nu i media hur det gick till när hennes cavalier king charles spaniel blev tagen av varg. – I ögonblicket jag vände mig om och tittade ner, bet den Lacey i nacken, berättar hon för Mitt i hela Stockholm.

Johans nya Blaser funkar inte

Västerås (JJ) Johan Rydberg har kostat på drygt 35 000 kronor för att få ett pålitigt vapen för björnjakt och eftersök. Men den nya studsaren, Blaser R8, funkar inte - den kastar inte ut tomhylsorna.
Medarbetarna Kjell Brännström och @seger68  inleder årets andjakt i Torneälven som började idag. Kul att årets andjakt äntligen är igång #jaktjournalen #andjakt #sträckjakt #vorsteh #apportering #småviltsjakt #fågeljaktDå var vi i gång. Inte alls den bock som var tänkt men så är det. Skadade djur går först. Hur går det för er? Tagga era bilder #jjbocken Lycka till! #bockjakt #jaktjournalen #jaktpremiär #okändbockNytt nummer av JJ och bara dagar kvar till bockjaktspremiären 👌🏻✌🏻💥#jaktjournalen #bliprenumerant #jaktglädje #jaktreportageHar du vunnit älgjakt i Ströms Vattudal? Kolla på vår hemsida nu: www.jaktjournalen.se #jaktjournalen #älg #älgjakt #strömsvattudal #jämtlandSista dagen att anmäla sitt intresse för Jaktjournalens vinnarjakt i Ströms Vattudal. Niklas Peil är en av många glada jägare som deltagit under åren. Läs mer o anmäl på vår hemsida www.jaktjournalen.se senast kl 24.00 idag.  #jaktjournalen #vinnälgjakt #älgjakt #strömsvattudal #jämtlandStolpe ut i natt men @karelare66 och karelartiken Nova skakar av sig nederlaget. På't igen bara! #jaktjournalen #grävlingjakt #karelskbjörnhund #jaktpremiärI natt är det premiär för grävlingsjakten och samtidigt startar Jaktjournalens Rovdjurskampanj för 15:e året. Vi är naturligt vis ute och gör reportage. I år med en riktigt hängiven grävlingsjägare. Reportage i tidningen kommer. Ska Du ut i natt?JJ:s @robincarlander gjorde en lyckad insats i liggsäden i morse. Förhoppningsvis söker sig gässen någon annanstans ett tag. #jaktjournalen #skyddsjakt #gåsjakt #grågås #kanadagåsBaksidan med vildsvinsmöten. Tysken fick en bete i bröstet och kvällen spenderas på veterinärklinik. #jakthund #vildsvinsskador #veterinärvårdOla Levin från Landvetter brinner för att skapa inrednings- och herraccessoarer av vad naturen och jakten har att erbjuda. 
Tidigare i år startade han företaget @oladesign.se och får idag beställningar från hela världen. 
JJ:s @joakimmartinson var med en dag i studion och reportage kommer framöver.
Jägarnas KÖP & SÄLJ
Nytt på Robsoft
Köpes Delta Titanium Hd
En enda kaliber resten av livet...?
Bockjakten 2017
Kalibreringsproblem
Swarovski slc handkikare 12x50
Nordic Roe
PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Annonser