Jaktnyheter


Hamilton överst på tronen

Knistad (JJ) Det blev Jesper Karlsson med sin duktiga hamiltontik Malmbäckaren Foxii som tog hem årets Stövar-SM för rävhundar med en mycket stark elitetta.

Nu drar Stövar-SM för rävhundar igång

Skövde (JJ) Hela helgen vankas stövarfest utanför Skövde. Det är nämligen dags för Stövar-SM för rävhundar 2018. Har du inte chans att bevittna mästerskapet på plats gör vi allt för att du ska få med dig tävlingen ändå.

Debatt: Vi behöver skjuta fler vargar i Sverige

Svenska Rovdjursföreningens styrelseledamot Björn Ljunggren har i en debattartikel i en lång rad svenska dagstidningar efterlyst fler vargar i Sverige. Här svarar jägaren Anders Lindell på Ljunggrens artikel och föreslår istället utökad vargjakt.
SM VINNARE 2018! Stort grattis Jesper Karlsson och Malmbäckaren Foxii till den mycket starka SM vinsten. Läs mer på vår hemsida och se hela resultat listan. #rävsm #Hamiltonstövare #smvinnareNu är alla hundarna kopplade och på väg hem. Kollegie kommer att hållas 17.00 vi återkommer med slutresultat och segrare vid prisutdelningen. @perjonson och @joakimmartinson tackar alla som har följt oss! Per Jonson hade även med sig en maskot när han tog emot rapporterna från domarna. #Jaktjournalen #Rävsm #schillerstövare #finnstövare #hamiltonstövare #rävJesper Karlsson och Malmbäckaren Foxii är först ut andra dagen att driva fullt. Foxii hade även ett förstapris igår, men nu driver flera hundar och spänningen stiger. Ledaren från dag ett, finnstövaren Mari går på slag och väcker. Följ den spännande tävlingen på hemsidan. #hamiltonstövare #rävsm #jaktjournalen #spännandeAndra provdagen på Stövar-SM för rävhundar är i full gång. Flera av deltagarna har redan tagit upp. I dag avgörs vem som är Sveriges bästa rävhund #stövarsmförrävhundar #elitprov #särskilträvprov #västergötlandsstövarklubb #rävjaktSnart släpps hundarna dag två på Stövar-sm för rävhundar. Jaktjournalen kommer idag att följa med ledaren Mari med sin ägare Mikael Karlsson. Ni följer hundarna som vanligt på Jaktjournalen.se #Finskstövare #Schillerstövare #hamiltonstövare #rävsm #rävEbbarps Katja kämpar på i rävslagen. En del nysnö i provrutan ställer till det. #stövarsmförrävhundar #finskstövare #rävjakt #elitprov #särskilträvprov #slagarbeteFörsta jaktprovsdagen på Stövar-SM för rävhundar drar snart igång. Ni följer hundarna på www.jaktjournalen.se #stövarjakt #stövarsmförrävhundar #rävjakt #elitprov #särskilträvprov #västergötlandsstövarklubbSista släppet på fälthararna fick en riktigt överraskande upplösning. Redaktionsjycken plockade upp en räv och drev den i pass. Kanske inte är en ren harhund när allt kommer omkring. #säsongsavslutning #fältharejakt #premiärdrevräv #hamiltonstövare #jaktjournalen #sattlångtinneHar du lust på en ny jaktmössa? Nu lottar vi ut ett gäng helt nyframtagna JJ-mössor. Länk i bion till utlottningen #jaktmössa #utlottning #jaktjournalen #dumtfrysa #signalfärgLöptid för rävtikarna och nysnö bäddar för fina vakjaktförhållanden i blåtimmen. #rävjakt #vakjakt #jaktjournalen #nysnö #löptid
Jägarnas KÖP & SÄLJ
Nytt på Robsoft
VAKJAKTEN PÅ RÄV 2017-2018
Problem med kalibrering 7x57R
Zeiss Classic Diavari 2.5-10x50 belyst rm60
Hausken JD151 14x1 cal30
Slutstyckesknopp mauser m12
Idiotfrågor hagelkaliber
PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Annonser