Annons
Annons
Senaste numret: Jaktreportage

Vildsvinspürsch i vårnatten

Senaste numret: Jaktreportage

Skånsk toppfågeljakt

Senaste numret: Jaktreportage

Komplett foderautomat imponerar

Jaktjournalen

Jaktnyheter


Vinn handsmidd yxa

Just nu kan höstens jakter kännas långt borta, men vi på Jaktjournalen kan göra väntan uthärdlig. Vi kommer löpande lotta ut bra jaktprylar fram tills säsongen drar i gång på allvar. Först ut är fem handsmidda yxor från Hultafors.
Annons

Nej till Stridsman i Jägareförbundet

Piteå (JJ) Mikael Sandberg, Norrfjärden, Piteå, är mer än upprörd över det faktum att Svenska Jägareförbundets valberedning förslagit Monika Stridsman som ledamot i föreningsstyrelsen. – Det är en femtekolonnare som tidigare gjort allt för att sätta käppar i hjulen för oss jägare, säger en rasande Mikael Sandberg till Jaktjournalen.

Jaktbutik bojkottar fällfångstföretag

Trollhättan (JJ) Jaktbutikskedjan Jakt & Uteliv som har fyra butiker i Sverige och en i Norge kommer sluta sälja fällor från fällföretaget Lotin sedan de uppmärksammat en provocerande bild på fällfångade och avlivade vildsvin.

Hund attackerad i Sjundareviret

Stockholm (JJ) I mitten av veckan blev en tax attackerad av en varg när den var ute i trädgården. Händelsen inträffade i Sjundareviret som ligger på gränsen mellan Stockholm och Södermanlands län.
Annons

Norma uppvaktade kungen

Stockholm (JJ) I morgon fyller H. M. Kung Carl XVI Gustaf 70 år. Men redan idag har det officiella Sverige uppvaktat honom vid en cermoni på Kungliga Slottet. Patrontillverkaren Norma var ett av många företag som uppvaktade.
Annons

Elmia laddar för nya Skånska jaktmässan

Eslöv (JJ) I slutet av augusti blir det stor premiär för den nya jaktmässan Elmia Game Fair Skåne. En renodlad jaktmässa där majoriteten av landets leverantörer kommer att finnas och visa upp årets jaktnyheter på utrustningssidan.
Annons