15-åring biten av bäver

Kalix (JJ) 15-årige Jakob Josefsson, Påläng, upptäckte tillsammans med några kompisar en bäver när de var på moppeutflykt. När han fotograferat bävern och vände sig om fick han betala för sin nyfikenhet. Bävern gick till attack och satte sina huggtänder i baken på Josef.

Josef fick skaka loss bävern och det blödde rejält från såren. En av kompisarna hade en första hjälpenlåda på moppen och de kunde tvätta såren.
På kvällen beslutade Josefs föräldrar att åka till akuten där man fann att såren var cirka två centimeter djupa. Såren rengjordes igen och Josef fick åka hem.  

AKTUELLT

Film: Här behöver viltet inte svälta ihjäl

Fagersta (JJ) Det kommer larmrapporter att vilt är på väg att svälta ihjäl runt om i Sverige. Ännu är det inte för sent att hjälpa djuren som Uwe och Kjell gör i Fagersta. Jaktjournalen hälsade på med filmkamera.

Webbradio: Så ska vargarna i Rackstadreviret tas bort

Värmland (JJ) Vargdödade jämthundshanen Emil kommer att betyda slutet för Rackstadreviret. Alfavargarna ska skjutas och länsstyrelsens förhoppning är att reviret upplöses, berättar länsstyrelsens rovdjurshandläggare, David Höök, i Jaktjournalens webbradio.

Annonser